Een kijkje in de keuken: Lara Marketing

August 3, 2018

 

Omdat er de afgelopen maand best veel spannende dingen zijn gebeurd bij Lara Marketing, nemen we vandaag een kijkje in de keuken: waar heeft Lara Marketing zich de afgelopen maand zoal mee bezig gehouden?

 

Contentmarketing

 

De afgelopen maand hebben wij ons weer bezig mogen houden met de contentmarketing van het Nederlandse opleidingsinstituut SeeTrue en de Berlijnse wijnonderneming Wine in Black. Daarnaast vinden wij het erg leuk dat wij gaan samenwerken met Reactivators, twee jonge, enthousiaste ondernemers die kei-goed zijn in de online marketing van vrijetijdsbesteding (leisure). We're happy to join you guys! 

 

Zoekmachine-optimalisatie

 

Wat was dat leuk! We hebben namelijk gewerkt aan het verbeteren van de online vindbaarheid van verschillende collecties van de internationale merken Vans en Timberland waarbij we een exclusieve preview kregen van een nieuwe en unieke Timberland collectie. Daarnaast kijken wij ernaar uit om vanaf volgende maand met de Europese meubelgigant home24 te werken aan een nog betere vindbaarheid via zoekmachines middels content!

 

Conversie-optimalisatie

 

Ook deze maand hielden wij ons bezig met het verbeteren van het online conversie-model van de #1 PVC-tegels leverancier in Europa: PVC Tegelshop. De strategie is er, binnenkort volgt de uitvoering! 

 

 

Nieuwe ontwikkelingen 
 

Het was een drukke maand met veel nieuwe ontwikkelingen. Wil jij meer weten over onze diensten? Neem dan een kijkje op onze website of neem direct contact op met Lara: lara@lara-marketing.com

 

Ben jij een freelancer op het gebied van content, online marketing of graphic? Neem dan ook gerust contact met ons op (info@lara-marketing.com), wie weet schuif jij binnenkort bij een van onze projecten aan! 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Eventmarketing: de leukste plantaardige beurs van Europa

February 7, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten

August 17, 2018

Please reload