Online marketing begint offline

March 17, 2018

Veel bedrijven en organisaties zien steeds meer de noodzaak in van een sterke online positie. Maar waar begint deze ontwikkeling? Is het louter aanstellen van een online marketeer voldoende om de gewenste resultaten teweeg te brengen?

 

Goede online marketing begint naar mijn mening offline en vindt zijn kracht in team work. Natuurlijk is het van belang te weten wat online de mogelijkheden zijn, daarvoor stel je een online marketeer aan. Maar de kracht van online marketing staat of valt bijna altijd bij de mate van toewijding van het hele team. Daarom zijn workshops met het team, zoals je op deze afbeelding ziet bij SeeTrue, begeleidt door een online marketeer ontzettend belangrijk. Een digitale strategie heeft namelijk zijn uitwerking op bijna alle facetten van een organisatie of bedrijf. Wil je meer weten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Uitgelichte berichten

Eventmarketing: de leukste plantaardige beurs van Europa

February 7, 2019

1/3
Please reload

Recente berichten

August 17, 2018

Please reload