Waarom Contentmarketing?

In a nutshell: middels contentmarketing zorg je ervoor dat jouw klanten op het juiste tijdstip, op de juiste plek voorzien worden van de juiste content. Waarom? Omdat je hen natuurlijk zo goed mogelijk wilt bedienen. Een happy customer beveelt jou namelijk aan (mond-tot-mond-reclame) en wordt al snel een terugkerende customer.  Door jouw content optimaal af te stemmen op de behoeftes van  verschillende doelgroepen zorg je voor een optimale klantreis. 

Er zijn veel verschillende vormen van content waar je gebruik van kunt maken, denk aan geschreven content, video content en grafische content. Er zijn veel momenten waarop je jouw klanten van content kunt voorzien, denk aan zoekresultaten in zoekmachines, content op jouw website of webshop, het verspreiden van content verschillende social media kanalen of het bereiken van mensen via YouTube. Om jouw klanten op het juiste tijdstip te voorzien van de juiste content, is het belangrijk jouw doelgroep(en) goed te begrijpen en hun online klantreis in kaart te brengen. Wij helpen jou daar graag bij!

Gratis Consult

Wil jij weten of contentmarketing bij jouw bedrijf past? Boek dan nu geheel vrijblijvend een gratis online consult. Lara staat je graag persoonlijk te woord.

Bedien jouw doelgroepen optimaal

Weet jij 100% zeker wie jouw online doelgroepen zijn? Perfect! Dan kunnen we direct aan de slag met contentmarketing. Weet jij dit niet zeker? Dan brengen we eerst jouw online doelgroep(en) in kaart en stellen we hun online klantreis vast. Een online doelgroepenbepaling zorgt er namelijk voor dat de content die gecreëerd wordt nog beter aansluit op de behoeftes van jouw klanten. 

De beste webteksten: Copywriting

We weten waar jouw klanten behoefte aan hebben, nice! Nu gaan we aan de slag met het creëren van de beste content. Indien dit geschreven content is, dan noemt men dit ook copywriting. Middels copywriting zorgen we ervoor dat we de juiste toon gebruiken die past bij jouw bedrijf en die aansluiting vindt bij de verschillende doelgroepen. Ook zorgen we middels copywriting ervoor dat jouw product of service vertaald wordt naar de vervulling of een wens van jouw doelgroep(en). En natuurlijk zorgen we ervoor dat de content goed gevonden wordt via zoekmachines. Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Boek dan nu gratis een online consult!

Teksten die online gevonden worden

De content die gecreëerd wordt moet aansluiten bij de behoeftes en wensen van jouw doelgroep(en). Daarnaast moet de content ook goed gevonden kunnen worden via zoekmachines: zoekmachine optimalisatie of SEO (Search Engine Optimization). Wil jij hier meer over weten? 

Meertaligheid: EN, NL & DE

Veel websites en webshops zijn meertalig, ook daarin denken wij met je mee. Maak handig gebruik van onze Engelstalige, Nederlandstalige of Duitstalige vertaaldienst. Boek nu een gratis online consult voor meer informatie!

Voor deze bedrijven werkte Lara aan content marketing.

Wat is zoekmachine optimalisatie? (SEO)

Wat is conversie optimalisatie?