Rank in de top 10 zoekresultaten

Hoe doe je dat? Als daar een hapklaar antwoord op gegeven kon worden, dan deden wij dat. Er is namelijk niet 1 vaste manier waarop dit bereikt kan woorden. Google rankt zoekresultaten afhankelijk van meer dan 200 factoren. Denk aan on page factoren zoals keywoorden, page speed, bounce rate en gebruiksvriendelijkheid, maar ook aan off page factoren zoals het aantal links die verwijzen naar jouw website. Afhankelijk van jouw online omgeving en de online doelgroepen helpen wij jou in de top 10 zoekresulaten te ranken. 

Gratis Consult

Wil jij weten of zoekmachine-optimalisatie (SEO) is waarnaar je op zoek bent? Boek dan nu geheel vrijblijvend een gratis online consult. We staan je graag persoonlijk te woord.

Wat zijn keywoorden?

In de SEO-wereld was het ooit voldoende om keywoordlijsten in je online teksten te verwerken om goed gevonden te worden. Dit is helaas verleden tijd. Zoekmachines zoals Google nemen veel meer factoren in overweging dan alleen keywoorden (een keywoord is een zoekwoord, een zoekwoord is het woord dat iemand in een zoekmachine intikt). 

Zijn zoekwoorden dan helemaal passe? Nee, algoritmes zoals Google's Rank Brain gaan nog steeds uit van zoekwoorden. Deze algoritmes zijn echter intelligent en proberen de intentie van een zoekwoord te achterhalen. Het is dus belangrijk dat als je met een bepaalde pagina voor een bepaald zoekwoord wilt ranken, je voor de juiste scope zorgt. Wil je weten hoe je dat doet? Wij helpen je: boek nu geheel gratis een eerste consult! 

meer dan 200 ranking factoren

Er is veel onderzoek gedaan naar hoe je in de top 10 zoekresultaten rankt. Je kunt je hier zelf in verdiepen (dat kost veel tijd, pijn en moeite) of je laat je door ons adviseren (gratis, 30 minuten). Als jij wilt weten hoe je kans maakt om in de top 10 zoekresultaten van Google te ranken, boek dan nu jouw gratis online consult. Wij bekijken wat je wel en niet in orde hebt en geven je advies waar je aan moet werken.  

Voor deze bedrijven werkte Lara aan zoekmachine optimalisatie.

Wat is conversie optimalisatie?

Wat is contentmarketing?

© 2020 by Lara Pappers.